به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن رحیمیان، تولیت مسجد مقدس جمکران طی سخنانی در این نشست به تبیین خلاء های موجود در فضای رسانه ای کشور و تلاش های رسانه ای دشمنان برای نابودی دین و انقلاب پرداخت.
وی با تاکید بر اینکه دانشکده صدا و سیما فرصتی طلایی برای ارتقای سطح محتوای دینی در تولیدات رسانه ای با تربیت نیروهای مومن و متعهد است، راه اندازی این دانشکده را اقدامی ارزشمند توصیف و بر حمایت و گسترش این مجموعه برای کادرسازی و ورود هر چه بیشتر افراد مومن به عرصه تولید رسانه تاکید کرد.
تولیت مسجد مقدس جمکران اماکن مقدس و اعتاب را فضایی مناسب برای اثرگذاری بر دلها عنوان کرد و بر استفاده رسانه ها از این فضا برای تولید آثار فاخر، ارزشمند و تاثیرگذار تاکید کرد.
در ابتدای نشست، حجت الاسلام حسنی سعدی دبیر کل کانون دانش آموختگان دانشکده صدا و سیما با اشاره به اینکه این دانشکده در سال ۱۳۷۶ به عنوان حلقه واسط صدا سیما و حوزه علمیه قم تاسیس شد، اظهار کرد: در این دانشکده آموزش سه ضلع برنامه سازی یعنی پژوهش، فیلمنامه و تولید با حضور طلاب صورت می گیرد و در سالیان گذشته بالغ بر ۶۵۰ فارغ التحصیل در این رشته ها داشته ایم.
وی ابراز کرد: رصدی که انجام شده بالغ بر ۶۰ درصد فارغ التحصیلان دانشکده جذب صدا و سیما شدند و ۱۰ درصد نیز به صورت شخصی و یا در مؤسسات رسانه ای مشغول به فعالیت هستند.
معاون آموزشی دانشکده دین و رسانه صدا و سیما با اشاره به اینکه کانون دانش آموختگان تلاش دارد شبکه ای قوی در حوزه دین و رسانه تشکیل دهد، گفت: نخستین جلسه دور جدید فعالیت کانون را در مسجد مقدس جمکران برگزار میکنیم و امیدواریم حضرت ولی عصر(عج) توفیق سربازی در حوزه رسانه را به ما عنایت کنند.
در ادامه نشست، برخی از دانش آموختگان و مدیران دانشکده دین و رسانه صدا و سیما به بیان نقطه نظرات خود در خصوص فعالیت رسانهای در حوزه دین، نقش رسانه در جهاد تبیین، ظرفیت رسانه برای ترویج مهدویت و امیدآفرینی در جامعه و... پرداختند.
۳۱۳/۱۷
نظر شما